Tips untuk pemakaian Premium Beautiful


Tips untuk pemakaian Premium Beautiful

Ha...ni lagi satu hal... ramai masa try Premium Beautiful ni mula-mula nak masukkan long girdle akn ckp camni...
"Susahnye! Ketat sgt! Cam x ble masuk je kak?!"
"Biar betul kak, ketatnye, pehtu mcm panas jek kak"
"Mcm leceh je pakai bende ni kak".

...
Ok...kesimpulannya..utk pertama kali sarung bende ni mmg mcm rasa susah, ketat la, leceh la... betul..saya sendiri gitu... tapi bila dh lama2 korang dah expert! bende PB ni pun dah serasi dengan bentuk badan korang so lama2 dia paham tuan dia sapa so dia akan ikut tuan dia. hehehe...

So Langkah 1: Pakai Long Girdle (Seluar Dalam Panjang)

(1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa

Paling membantu jika buat kekuda silat tu, means mcm separuh cangkung, dan goyangkan badan kiri dan kanan sambil pakai. Macam joget-joget sket la. Mula2 memang agak susah tapi selang seminggu insyaallah ambil masa xkan lebih 10 minit utk pakai Premium Beautiful korang coz dia dah kenal tuan dia nye badan camna... hehehe...

Premium Beautiful : Gemuk VS Kurus

Premium Beautiful : Orang gemuk kena pakai ,orang kurus pun kena pakai Premium Beautiful...kenapa ye?
Dari segi pembentukan badan Pemium Beautiful :
  1. Menaikkan punggung
  2. Menurunkan berat badan
  3. Menegangkan Payudara
  4. Memontokkan/Menambahkan isi Payudara bagi yang bersaiz A !!!
  5. Nip breast berwarna cerah
  6. Membuatkan badan anda ada bentuk / Shape
  7. Mengecilkan lengan walaupun korset tidak cover lengan!!!
  8. Menghilangkan SPARE TYRE (lebihan lemak bawah perut) sesuai utk org yg kena cesar masa lahirkan anak.
  9. Menyahbuangkan bau badan dan bau ditempat sulit yang tidak menyenangkan
  10. Lebih berkeyakinan dan berketrampilan

CALL/SMS 013-3448554


Kesan Pemakaian Premium Beautiful


KESAN- KESAN AWAL PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL


1. Sakit kepala
- Bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain


2. Sakit tulang belakang
- Bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan
tulang belakang


3. Terkentut dan sendawa 
- Bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin


4. Badan rasa sedikit sakit
- Bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai
Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut


5. Payudara terasa sengal-sengal
- Memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah
dada seperti zaman remaja


6. Berat badan turun
- Menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian


7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu
- Terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan


8. Badan terasa cergas dan lebih aktif
- Kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai
Premium Beautiful kerana tindakan FIR
APA LAGI?JANGAN TUNGGU...CALL 013-344 8554

Persediaan Wanita Bersalin

Persediaan Wanita Bersalin

Persediaan Wanita BersalinPremium Beautiful direka khas sesuai di gunakan oleh ibu yang bersalin normal dan bagi mereka yang ingin mengempiskan perut. Dan yang pastinya, ia amat senang, mudah, praktikal dan selesa untuk dipakai.

Gantikan BENGKONG TRADISIONAL anda dengan PREMIUM BEAUTIFUL !!! boleh ke?? Memang boleh!! FIR di dalam bengkung Premium Beautiful akan :
  1. Mengecutkan rahim, so.....
  2. Perut anda akan cepat mengecut 
  3. Hilangkan STRECHMARK dan SELULIT 
  4. Menurunkan berat badan, so.....
  5. Mengembalikan bentuk badan zaman anak dara dulu :)


HUBUNGI : 013-344 8554


Promosi Raya 2012 Premium Beautiful

Assalamualaikum dan salam sejahtera pengunjung setia RahsiaBeautiful, hari ini merupakan hari kelahiran saya. Makin tua dah rasanya ye :) Sedar x sedar sebulan lagi dah kita dah nak puasa ni !! Ye, sebulan lagi dah.

Cmne persiapan korang semua? baju raya, kasut raya, biskut raya dan lain-lain berkenaan raya lah. Mesti ada yang dah tempah baju siap-siap kan? Of course la orang perempuan kene booking awal-awal baju raya. Berapa pasang? 1 2 3? Mungkin ada yang dah siap bulan 5 hari tu lagi kan? huhuhu....

Tapi kan korang ada yang x hengat dunia dok melantak makanan best-best tanpa hiraukan baju raya korang yang dah siap tempah dengan saiz yang korang inginkan tu kan? Silap-silap korang baru sedar sekarang saiz dah lebih ni.. :) Alamakkk....apa nak buat ni? tinggal berapa bula je lg ni apatah lagi yang memang dah planning nak kahwin hari raya tahun 2012 ni. Aduiii parahhh...

Haa...xpe2..tula lain kali beringat lerr..nasib baik ada penolong korang ni haa...

Sempena nak menyambut bulan Ramadhan 2012 ni yang dijangka pada 21 Julai 2012 bersamaan 1 ramadhan 1433 H dan Hari Raya Puasa 2012 di jangka pada 19 Ogos 2012 bersamaan 1 Syawal 1433 H, pengunjung RahsiaBeautiful yang bertuah sahaja akan dapat tawaran istimewa ni k. Tawaran Promosi Raya 2012 Premium Beautiful.

Tawaran ni sah dari artikel ni disiarkan sehingga pertengahan Ramadhan sahaja u ollss ye..Jadi yang memang suka bergaya time raya tu cepat-cepat la grab peluang ni k. Yela, ada yang nak buat persiapan terbaik untuk perkahwinan supaya kelihatan vogue habis, ada yang nak pakai kebaya moden yang cantik-cantik supaya member-member puji la tu harap nye kan..hehehe...ada yang nak tunjuk kat pakwe cantik-cantik di pagi raya n macam-macam lagi la kerenah vogue ala datin u ollss ni :D

Jadi,sementara available promosi ni cepat-cepat amik peluang cz x banyak stok untuk korang..yang cepat memang die yang untung..yang lambat beli ler ngn harga asal ek..

Berapa harga promosi ni? Ok2..harga asal lebih kurang RM2400++ tapi harga runtuh untuk promosi ni RM1800 SAHAJA !!!

sekadar gambar hiasan

So,xnk sembang panjang lagi...siapa cepat die dapat..dapat ape? Premium Beautiful, dapat vogue2 time raya nanti, dapat selamatkan body korang tu supaya maintain habis cun sepanjang raya nanti dengan baju korang yang cantik2 tue...


CALL/SMS 013-344 8554


Be perfect on your wedding on Hari Raya 2012

Salam RahsiaBeautiful u olss...

Lagi beberapa minggu kita dah nak menyambut bulan Ramadhan kan? Sudah tentu bonus kepada pengantin perempuan yang melangsungkan perkahwinan Hari Raya 2012 ni ye... Tentunya semua nak nampak PERFECT kan dari make-up, baju, pelamin, hantaran dan macam-macam lagi lah.

Gambar Hiasan

What about your body figure? Are you happy with it? dah pergi fitting baju? muat tak? or kena alter lagi?

Tak payah risau….just pakai Premium Beautiful Corset

Not only become an instant body shaper but akan tolong kita untuk bakar lemak-lemak berlebihan. dalam masa sesingkat 3 minggu dah boleh tengok perubahan nya……


So, para pengantin sekalian masih sempat lagi untuk anda dapatkan potongan badan yang menarik di hari bahagia anda...

Tengok PROMOSI RAYA 2012


Mengenali Body Shape Wanita

Apakah body Shape u ollss ye..Senang je, boleh cek kat Body Type Calculator masukkan ukuran dan tgk apa type body shape korang kat bahagian “Results”


Apple (triangle downward)
Apple-shaped women have broader shoulders and bust, and narrower hips.

Banana, or straight (rectangular)
Banana-shaped women’s waist measurement is less than 9 inches smaller than the hip or bust measurement.

Pear, Spoon, or Bell (triangle upward)
Pear-shaped women’s hip measurements are greater than their bust measurements.

Hourglass Shape (triangles opposing, facing in)
Here, the hip and bust are almost of equal size, with a narrow waist.

gambar hiasan

Apa shape korang dapat?? :D