Showing posts with label PENGENALAN. Show all posts
Showing posts with label PENGENALAN. Show all posts

Mengenali Body Shape Wanita

Apakah body Shape u ollss ye..Senang je, boleh cek kat Body Type Calculator masukkan ukuran dan tgk apa type body shape korang kat bahagian “Results”


Apple (triangle downward)
Apple-shaped women have broader shoulders and bust, and narrower hips.

Banana, or straight (rectangular)
Banana-shaped women’s waist measurement is less than 9 inches smaller than the hip or bust measurement.

Pear, Spoon, or Bell (triangle upward)
Pear-shaped women’s hip measurements are greater than their bust measurements.

Hourglass Shape (triangles opposing, facing in)
Here, the hip and bust are almost of equal size, with a narrow waist.



Apa shape korang dapat?? :D


Pengenalan Produk Premium Beautiful

Apa itu Premium Beautiful?

Korset no. 1 di Malaysia yang telah membantu wanita-wanita Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.

Gambar Hiasan

Premium Beautiful bukan sekadar korset tetapi :


  • Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan confirm 100% keyakinan kepada wanita.
  • Help to improve blood circulation and to maximise kadar metabolisma dalam badan.
  • Yang paling best, It’s comes with a LifeTime Waranty. Means, any damage, just send for repair and it is FOC.
  • It is a SUPERBRANDS product awarded by Majlis Superbrand Malaysia. Maknanya Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.
  • Its contains Far Infra Red Rays (FIR).
  • Recommended by ACA (American Chiropratic Association)
  • Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Kubex dan Kanada.
  • Fabrik Akwatek dan Aquadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan dan juga Skuba Diver.
  • Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB mampu menyejukan badan. Kalau suhu persekitaran sejuk, PB mampu memanaskan badan si pemakai. Hebat kan…
  • Menyah-bau badan si pemakai. So, tak perlu lagi lah kita mandi dengan air limau purut semata2 nak menghilang kan bau badan.




Terdapat dalam 3 siri iaitu:

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA - Yang tak ada, Boleh bagi ada. Yang dah ada, Kasi tambah lagi. Yang tak dalam, Boleh bagi dalam lagi.

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGAN - Melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL - Mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.




Keistimewaan F.I.R (Far Infrared Rays)

  • Memperbetulkan aliran darah dalam tubuh
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • Mengelakkan pertumbuhan bakteria
  • Mengeluarkan peluh asid
  • Mengalakkan tumbesaran lebih teratur
  • Mengekalkan kesegaran badan
  • Mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan @tempat yang sakit
  • Tidur lebih selesa dan nyenyak
  • Menghilangkan bau badan
  • Menghilangkan kulat dan fungus
  • Membersihkan udara dalam badan
  • Mengekalkan kepanasan suhu badan
  • Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan
  • Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik

PERINGATAN UNTUK KAUM WANITA

Kebanyakan wanita yang menghidapi BARAH PAYUDARA tidak menyedarinya diperingkat awal dan hanya sedar setelah BARAH tersebut sudah diperingkat kritikal.

Premium Beautiful terbukti boleh membantu mengesan dan mencegah daripada berlaku pertumbuhan BARAH dari peringkat awal lagi. Anda akan terasa sakit pada payudara pada kali pertama pemakaian Premium Beautiful, sekiranya anda menghidapi barah payudara walaupun pada peringkat awal. Dan ini menandakan anda perlu berjumpa dengan doktor untuk pemeriksaan lanjut.


Kredit : kedailiza.com